• slideshow1
  • slideshow2
  • slideshow3
  • slideshow4

Филтри

  • Mann Filter

    MANN FILTER

    MANN Filter е водещ партньор в разработването и произвеждането на оригинално оборудване за международната автомобилна индустрия и е доставчик на почти всички основни производители на автомобили.

    Продуктите на MANN Filter са разработени според световните стандарти, с най-високо качество, без значение дали са произведени за оригинално вграждане или за вторичния пазар на резервни части. Филтрите на MANN Filter са известни с изключително богатата си гама.

    В лабораториите на MANN Filter, оборудвани с апаратура последна дума на техниката, се провеждат въздушни маслени и горивни тестове в съответствие с международните стандарти, както и съгласно изискванията на клиентите. Правят се много подробни анализи на суровините, детайлите от производството, както и на завършената продукция.

    Постоянни инвестиции в автоматизираните производствени процеси, нови технологични решения, ефективни и модерни производствени линии и постоянни проучвания за подобряване на работните методи осигуряват качеството на продуктите на MANN Filter.

  • Filtron

    FILTRON

    От основаването си през 1982 г. Filtron се профилира в производството на висококачествени филтри за автомобили, техника, специализирано оборудване и различни двигатели. Компанията претърпява динамично развитие и днес тя доставя в световен мащаб.

    Повече от половината продукция се изнася за страни като Германия, Великобритания, Франция, Ирландия, Норвегия, Швеция, Финландия, Швейцария, Русия, Гърция, Италия, Португалия, Испания, България, Чехия, Украйна, Унгария, както и в Северна Америка и Африка.

    Filtron е част от международния концерн Affinia Group, който е лидер в проектирането, производството, дистрибуцията и маркетинга на световния пазар за резервни части за лекотоварни и тежкотоварни автомобили и техника.

    Гамата на Filtron се състои от повече от 2300 типа филтри. Марката Filtron е разработена за пазара на резервни части и продуктите се произвеждат според стандарт за качество, еквивалентен на тези за оригинално вграждане. Доставчик са на филтри за компании като: : Volkswagen, General Motors, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, Saab, Lotus, Harley Davidson, Suzuki & Aston Martin.

  • Donaldson

    DONALDSON

    Donaldson е един от най-големите производители на филтриращи елементи в света. От 1915 г. иновативните им технологични решения се справят със сложни предизвикателства в сферата на филтрирането, за да осигурят оптимално представяне на техниката и опазване на околната среда.

    Основните им конкурентни предимства са използването на нови технологии и широко географско присъствие, за да могат да откликнат на разнообразните и променящи се нужди на клиентите си.

    Новатор са в предлагането на решения за филтриране на автомобилните и индустриални пазари. Разнообразната продуктова гама на Donaldson се произвежда в 17 държави и се доставя от дистрибутори по целия свят.

    Donaldson е водена от технологиите компания, обезпечаваща развитието на филтриращите си елементи с постоянни научни изследвания. В екипа си имат около 400 инженера и 370 регистрирани патента. Продуктите им са резултат от комбинирането на технологии в пречистването с познания в сферата на динамика на флуидите и др., за да се получат оптимални филтриращи елементи.